top of page

Projecte educatiu MARAM. Centre d'interpretació del peix

El Maram té com a objectiu principal acostar els ciutadans escalencs al sector de la pesca i convertir-se en un espai pedagògic per aprendre i compartir coneixements.

Per tal de mantenir actualitzat i dinàmic el seu Projecte Educatiu, el MARAM ens demana crear i dinamitzar noves activitats relacionades amb el coneixement del mar i dels peixos. Aquestes activitats estan dissenyades per a grups de totes les edats, des d'infants d'educació infantil fins a joves de secundària. Les activitats proposades tenen com a objectiu permetre als alumnes conèixer amb més profunditat el mar, les seves limitacions i els peixos que habiten la costa Escalenca. Se centren en el desenvolupament de competències bàsiques relacionades amb el medi ambient, incloent-hi el medi natural i el medi social i cultural. Les activitats proposades per al projecte són les següents:

- Coneixent el MARAM: Adreçat a infants d'educació infantil, cicle inicial, cicle superior i secundària.
- Embolica que fa fort: Destinat a grups de cicle inicial, cicle superior i secundària.
- Aigua va: Pensat per a grups de cicle superior i secundària.
- Descobrim els peixos: Adreçat a grups de cicle superior i secundària.
- Anxoves al pot: Apropiat per a infants d'educació infantil, cicle inicial, cicle superior i secundària.
- Ruta en vaixell i coneixent el mar: Dirigit a infants d'educació infantil, cicle inicial, cicle superior i secundària.

Aquest conjunt d'activitats ofereix una varietat d'experiències educatives que permeten als participants explorar i comprendre millor el món marí i la importància de la pesca a l’Escala. Això contribueix a la conscienciació sobre la sostenibilitat dels recursos marins i la preservació de la cultura pesquera local.

bottom of page